Veteranforsvarsspiller annoncerer pensionering efter 17 NHL-sæsoner

Veteranforsvarsspilleren Jordy Benn har annonceret sin pensionering efter 17 sæsoner i NHL, hvilket afslutter en 12-årig karriere på 607 kampe. Den 37-årige Benn har spillet for flere hold og har senest spillet for Toronto Maple Leafs i sæsonen 2022-23. Han startede sin karriere uden at blive draftet Med sin fremragende fysiske kondition og defensive evner, etablerede han gradvist fodfæste i NHL.

Benn spillede for Dallas Stars, Montreal Canadiens, Vancouver Canucks, Winnipeg Jets, Minnesota Wild og andre hold under sin NHL-rejse. Billige Ishockey Trøje Han bidrog også i den offensive ende og scorede 11 mål og 60 assists i 302 kampe. Selvom hans præstationer faldt senere i karrieren, forblev han en solid spiller på den blå linje for forskellige hold i mange sæsoner og afsluttede sin karriere med en fremragende præstation i at hjælpe Brynäs IF-klubben med at vinde det svenske hockey Allsvenskan Championship.

Benn har akkumuleret 26 mål, 111 assists og 137 point gennem sin karriere og har præsteret stabilt på banen. Han planlægger at tilbringe tid med sin familie efter pensioneringen og byde ankomsten af ​​sit tredje barn velkommen, mens han ser frem til fremtidige muligheder for at tjene i en lederrolle i hockeyverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *